#13 CEO Toon Bossuyt over zelfontwikkeling en leiderschap

Start listening

De podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met jullie delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering!

In deze aflevering, op de heimat Bosspaints, Beveren-Leie vertelt Toon Bossuyt een rasechte familieondernemer over zijn persoonlijke ontwikkeling als leider. Van een ‘nutteloze’ legerdienst, een passage bij Daikin, groeit hij door tot CEO van Bosspaints.

BossPaints is een bedrijf gespecialiseerd in topverven met unieke kleuren waar behangpapier. Verf en kleur is de passie van de familie Bossuyt en zijn medewerkers. Toon vertelt openlijk hoe het (door)groeien in een familiebedrijf voor hem is verlopen met veel plezier, geluk maar ook pijnlijke momenten.

Je krijgt een unieke inkijk in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn leiderschap. Van een ‘raspaard en efficiënte manager’ naar een doorleefde en bewust leider die voortdurend streeft naar medewerkersgeluk en duurzaamheid.

Dankjewel voor het schitterende interview Toon!

Studio Stijn is DE podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met jullie delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering

Join the discussion