#16 Sabine Denis. Van de Corporate World naar de hemel!

Start listening

Sabine Denis maakte furore als juriste bij SWIFT, een internationale organisatie die het betaalverkeer wereldwijd regelt. Ondanks een prachtige job met alle voordelen zette ze op een bepaald moment een cruciale stap in haar leven naar meer vrijheid en zingeving.

Deze krachtige en energieke dame vervulde (en nog steeds) tientallen mandaten in verschillende organisaties waar de thema’s duurzaamheid en zingeving centraal staan. Ze brengt de werelden van business en NGO’s samen. Een schijnbaar schierlijk onmogelijke opdracht.

Met haar laatste projecten, The Schumacher Sprouts College (www.thesprouts.com) wil ze nog sterker inzetten op persoonlijke transformatie voor een hoger ecologisch en sociaal bewustzijn.Op boeiende en inspirerende wijze vertelt Sabine haar verhaal en neemt je mee in de wondere wereld van persoonlijke (leiderschaps)ontwikkeling. BE INSPIRED by Sabine.

Dankjewel Sabine voor dit prachtige interview!

Studio Stijn is DE podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met jullie delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering

Join the discussion