#2 Johan Danen Volksvertegenwoordiger Politiek en Leiderschap. Onverzoenlijk?

Start listening

Wie zijn de nieuwe leiders voor onze toekomst?! Dit maal zijn we te gast in het Vlaams Parlement waar Johan Danen volksvertegenwoordiger is voor Groen.Politiek en leiderschap. Ik zie je al gruwen of fronsen. Kunnen we daar nu iets van leren?

Zeker, we verlangen allen naar een ondernemende en inspirerende politieke klasse. Het beroep wordt er niet gemakkelijker op. De uitdagingen in zijn steeds veranderende wereld zijn zeer groot.Iedereen wil mee zijn zeg hebben en kan die ook vrijuit de wereld in sturen via sociale media.

Met als resultaat: het leven van een politicus is vaak hard en ongenadeloos. Hoe gaat een publiek figuur als een politicus om met de druk van de sociale media, de verkiezingskoortsen, de strategiën, de spelletjes.De ultieme vraag is: Bestaat er nog Echt leiderschap in de politiek? Waar zijn de Obama’s, de Churchills en Dehaenes in België? Een insight interview met de huidige politieke generatie over leiderschap en intuïtie.

Wat je mag verwachten van deze podcast?- Laat je inspireren door een enthousiaste en gedreven politicus met leiderschap- Verrassende inzichten van achter de schermen over leiderschap en intuïtie in de politiek.- Tips en Tric  hoe je je staande houdt in een wereld van strategie, achterpoortjes en vriendjespolitiek. – Kom te weten hoe je authentiek en trouw aan jezelf kunt blijven in een steeds veranderende wereld. – Leer hoe je beslissingen kan nemen die echt succesvolzijn, op basis van jou intuïtie. Dankjewel Johan voor dit schitterende interview.

Join the discussion