#23 Bart Claes: Topmanager, introvert en intuïtief ! Een sleutel tot succes.

Start listening

Welkom op de Podcast Studio Stijn. ‘Een carrière als topmanager stond niet gepland. Studeren was mijn passie!’. Tot vader Claes zijn zoon Bart aan zijn mouw trok om mee in het bedrijf te stappen. Van vijf winkels groeide JBC uit tot een van de grootste Belgische familiale kledingketens!

Bart daagt me onmiddellijk uit! Stijn: blijven vragen stellen want ik ben een introvert persoon. Ik voel de spanning in mijn schouders toenemen. Onterecht zo blijkt want ik leer Bart kennen als een open, warme en authentieke man.

Zijn introvertie en intuïtie blijkt zijn kracht. Hoe hij dat doet? Hoe hij een topjob combineert met sport en rust? Hoe hij de uitdagingen aangaat van een razendsnel veranderende wereld, ook in de modebranche?

Listen and learn! Be inspired!

Dankjewel Bart voor een prachtig inspirerend interview.

Studio Stijn is DE podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met jullie delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering.

Join the discussion