#24 Ans Rossy: Is de boer de nieuwe leider?

Start listening

Ans Rossy: Is de boer de nieuwe leider? “Onderhand gebruiken we alleen nog onze vingers om de apparaten te bedienen!”

“Door de digitalisering en technologisering zijn we niet alleen steeds verder van de zorg voor ons huis, de planeet verwijderd geraakt, maar ook van ons eigen huis, ons lichaam.”, citeert Ans Rossy, Pedagogisch Ecologe.

Natuur is haar bondgenoot sinds kindsafaan. Ans verhoogt door haar werk voor duurzame ontwikkeling, ecologische gedragsverandering en natuureducatie het bewustzijn over ecologie.

Ze combineert dit met een diepgaande social-pedagogische expertise. Ze slaat de metaforen en citaten van filosofen en spirituele leraren uit haar mouw alsof het haar eigen woorden zijn.

Een boeiend, diepgaand filosofisch spiritueel gesprek over onze toekomst, een ander onderwijs en onze eigen verantwoordelijkheid in een wereld in verandering. Met eervolle vermeldingen van Fons Leroy en Sabine Denis.

Studio Stijn is DE podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met jullie delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering.

Join the discussion