#34 Clo Willaerts: ‘Ik beschouw mezelf nog altijd als girl geek’

Start listening

Clo Willaerts, DE Digitale expert van Vlaanderen aan het woord! Ze antwoordt met passie op vragen als: Wat betekent digitalisering in deze wereld voor de mens(heid? Kunnen we ook nog in verbinding met elkaar blijven in de werkelijke wereld? Wat brengt de toekomst ons in tijden van internet?

Twintig jaar geleden, in de kelders van het piepjonge Belgacom Skynet, ontluikte Clo’s passie voor alles wat digitaal is. Nu is ze vooral gekend als auteur van boeken over online privacy, social media en digitale marketing en als programmaverantwoordelijke voor een opleiding Digital Business aan KdG.

Clo blogt, tweet, geeft les en wordt door grote organisaties zelfs beschouwd als een « online influencer ». Hoe ze zo gepassioneerd bezig kan blijven en waarom ze haar kinderen nu nog meer dan ooit knuffelt? Van waar komt al deze wijsheid?

Een blik op de toekomst in deze podcast met Clo Willaerts! Dankjewel Clo!

Studio Stijn is DE podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met je delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering.

Join the discussion