#48 Guy Wollaert: ‘Learn, earn and return, that’s my way of life’

Start listening

Hoe werkte Guy zich op van architect in Zuid-Afrika tot vice-president bij Coca-Cola International? Hoe bracht hij duurzaamheid en positieve impact voor iedereen binnen in deze multinational? Hoe kritisch is hij naar deze multinational? Guy gaat geen enkele vraag uit de weg en geeft oprechte, authentieke antwoorden.


Guy startte zijn carrière als architect in Zuid-afrika, vervoegde vervolgens de Coca cola compagny gedurende 23 jaar waarin hij overal ter wereld fabrieken ontwikkelde en doorgroeide tot Senior Vice President, Chief Technical and Innovation Officer in Atlanta. Hij adviseert nu grote bedrijven in strategie en innovatie om duurzaamheid echt op de kaart te zetten.


‘Als je niet een beetje beschaamd bent met wie je was een jaar of vijf geleden dan heb je waarschijnlijk niet genoeg geleerd’. Blijf curieus en blijf leren. Zelfs na 30 jaar startte hij nu zijn eigen wijnbouwbedrijf.

Luister mee naar de drijfveren van Guy, zijn passies en hoe hij hierbij zowel zijn zwaktes als zijn sterktes heeft kunnen inzetten.


Dankjewel Guy voor dit inspirerende en energieke gesprek!

Join the discussion