#58 Marleen Beevers: Mijn stille strijd bracht me bij de schoonheid van het leven.’

Start listening

Je ontmoet vele mensen op social media. Enkelen blijven daarvan plakken. Dan vertelt er een klein stemmetje in jezelf… die vrouw of man moet je eens contacteren. Zo verliep het bij Marleen. Heel spontaan volgende een warme en gemoedelijke zoom, een life ontmoeting op een netwerkevenement en vervolgens…. een podcast. Zo simpel kan het soms zijn.

Marleen Beevers, The First European Fashion Psychologist, vertelt openlijk over haar stille strijd om haar gevoelens als miskend kind een plaats te geven en haar werkelijke authenticiteit te tonen. Schoonheid vertrekt bij Marleen altijd vanuit het hart en die verbinding vormt de rode draad in haar leven.

‘Iemand met zachtheid en respect benaderen, leidt tot de beste oplossingen op lange termijn.’

In haar werk combineert zij de kracht van persoonlijkheid met kledij en zet dit op een bewuste, sustainable wijze in de wereld op zowel nationaal als internationaal niveau. Zij beschrijft zichzelf als kind als een geweldige dagdromer. Het hielp haar om te overleven in de harde rationele wereld van het gezin. Ondanks 2 miskramen, een scheiding, een huisbrand en een aanslepend gezinsdrama is bitterheid Marleen vreemd.

‘Ik ben geboren met een geweldige kracht. Voor dat genetisch stukje ben ik dankbaar!’.

Waar haalt Marleen de energie vandaan om door te zetten? Hoe counterde ze alle tegenslagen van het leven?
Ontdek de warme authentieke kijk van Marleen op het leven, de mens en haar werk. Dankjewel Marleen voor deze fantastische ontmoeting en het prachtige verhaal!

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion