#61 Claudia Van De Velde: There are 2 certainties in life: you pay taxes and you die.’

Start listening

#61 Claudia Van De Velde, topadvocate en gespecialiseerd in familierecht. Ze schreef er een boek over: ‘UIt elkaar’. Elke scheiding is een rouwproces, zo stelt Claudia.

Hoe beleeft zij een intense en stresserende advocatenomgeving? Wat betekende haar gevecht tegen borstkanker voor haar? Hoe doorbrak ze barrières in haar persoonlijk en professioneel leven?

Als er iets is dat je beter zou doen, dan moet je dat doen. Is er iets dat je liever zou doen, dan moet je dat doen.’

Claudia vertelt openlijk over haar strijd tegen borstkanker, haar drang tot perfectionisme en hoe zij zich leerde verzoenen met haar mindere kanten.

Claudia is zo intens bezig met haar job dat ze wel eens de connectie met jezelf. Zelf zorg is essentieel voor gepassioneerde mensen.

‘In juni zat ik er even door. Tijdens een week vakantie besefte ik: Je mag het dit jezelf niet meer aandoen Claudia, neem meer afstand!’

Claudia stelt dankbaarheid centraal in haar leven. Ze neemt het op voor meer vrouwelijk leiderschap in alle geledingen van de maatschappij.

Een warm en boeiend gesprek met een gepassioneerde vrouw, moeder, advocate en zo veel meer!

Dankjewel Claudia!

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion