#62 Hans De Cuyper: ‘Je moet niet veranderen wie je bent!’

Start listening

Hans De Cuyper, CEO van Ageas. Hoe behoud je eenvoud in topposities? Wat waren de persoonlijke en professionele ups en downs van Hans? Wat zijn de Lessons Learned van Hans? Hoe bewaar je je onafhankelijkheid en vrijheid als CEO? Diepgaande vragen waarin Hans verhelderende en inspirerende antwoorden geeft in deze nieuwe podcast van Studio Stijn.

Hans’ eerste grote levensles: ‘Je moet niet veranderen wie je bent, welke littekens je ook meedraagt, je hebt altijd de mogelijkheid om je te verrijken en nog beter in het leven te staan.

De energie van Hans komt van binnenuit. Hij beschrijft zichzelf als een redelijk complex persoon en van nature introvert. Doch ziet hij het belang van vriendschap en sociale relaties.

‘Dat heb ik geleerd na de breuk met mijn vader op mijn 19de. Voorheen had ik weinig vrienden. Ik betaalde zelf mijn studies en mijn levensonderhoud. Daar leerde ik vrienden maken.’

Topposities vereisen veel van mensen. Dat gaat soms ten koste van andere dingen of mensen. Hans vertelt:

‘Het molentje in mijn hoofd stopt nooit. Dat is mijn drive. Niets doen is niets voor mij. Vroeger heb ik toch iets te veel aan mezelf gedacht in mijn carrière. Nu is veel meer aandacht voor mijn naasten. Spijt, neen, wel veel nieuwe inzichten en leringen.’

Hans bereikte onlangs de gezegende leeftijd van 50 jaar. Met dit bewustzijn wil hij selectiever zijn in de keuzes die hij maakt en waar zijn aandacht naar toe gaat. Naar wat dat is? Luister en laat je inspireren!

Dankjewel Hans voor een verwarmend gesprek in een koude omgeving!

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion