#65 Steven Van Belleghem: Als je mensen inspireert, krijg je een ongeziene return.’

Start listening

#65 Steven Van Belleghem is een internationale keynotespreker en auteur van 5 internationale bestsellers. Hij won hiervoor verschillende marketingprijzen. Zijn mening wordt vaak gedeeld in Forbes en The Guardian. Verder is hij ondernemer en is hij sociaal begaan als lid van de Raad van Bestuur van Plan International.

Zijn positivisme is ongezien. Ook naar de moeilijkste beslissing in zijn leven, het afscheid nemen van een topjob om voor een eigen carrière te kiezen, kijkt hij met veel plezier terug.

‘Het was een moeilijke week, met teleurstelling en ontgoocheling bij mijn partners, maar onze open communicatie maakte dat we steeds goede vrienden gebleven zijn. Ik kies ervoor om met positieve mensen samen te werken. Negativiteit vermoeit me echt en kost veel energie. Daar ga ik niet in mee.’

Steven vertelt ronduit over zijn successen, projecten die niet gelukt zijn, en hoe hij het leven in al zijn aspecten omarmt.

Ik ben geen perfectionist. Als je over alles 30 keer nadenkt geraak je niet vooruit. Ik wil wel best mogelijke service leveren en genieten van het leven.’

Het lijkt bijzonder maar zelfs zijn keynotes vind je terug op youtube. Steven geeft energieke boodschappen, inspireert en wil positivisme een gezicht geven.

‘Hoe meer je weggeeft, hoe meer je terug krijgt. Daar ben ik heilig van overtuigt.

Nog meer inspiratie? Luister naar deze energieke en boeiende podcast, jouw portie positivisme voor vandaag!

Dankjewel Steven voor een verwarmend en energiek gesprek in een prachtige stille omgeving!

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Join the discussion