#67 Tom Dekkers: ‘Mijn kernwaarde is puurheid.’

Start listening

#67 Tom vertrok op zijn 18de naar de Verenigde Staten met een basketbal-scholarship. Het bracht hem de zin voor onafhankelijkheid en de kracht om echt op eigen benen te gaan staan. Hierna verdiepte zich in communicatie voor mensen en bedrijven. het verbinden van mensen is zijn ware passie.

Zijn carrière is een boeiend en inspirerend verhaal van persoonlijke en professionele groei, van vallen en opstaan, van zichzelf herontdekken. Hij is mede-eigenaar en oprichter van Merluno, een consultancy-bureau met als slogan ‘Live your true market potentential.’

Tom beschrijft zijn leven in een aantal mythische fases van ‘the good boy’ naar ‘the performer’. Lang leefde Tom op wilskracht en ging ver over zijn grenzen, mee in de ratrace van het Westerse hectische bestaan. Zijn lichaam zij op een bepaald moment stop. Door twee hersentromboses en kanker, bracht zijn lichaam hem letterlijk tot stilstand. Toch besefte hij niet meteen wat er aan de hand was en ging hij onverstoord verder.

‘Mijn vriend zei me: waar ben je mee bezig?’

Zijn wereldbeeld van een puur prestatiegerichte maatschappij ging volledig op zijn kop. Hij ging op zelfonderzoek om zijn ware ‘ik’ terug te vinden. Een zoektocht die hem terug bij zijn oerkracht bracht, het verbinden van mensen en organisaties vanuit een oprechte authenticiteit.

Hoe Tom zichzelf compleet kon heruitvinden door zich als man meer kwetsbaar en intuïtiever op stellen hoor je hier in deze unieke podcast.

Laat jezelf inspireren voor de nieuwe wereld!

Dankjewel Tom voor een warm en openhartig gesprek in een prachtige Mechelse omgeving.

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Join the discussion