#68 Jürgen Ingels: ‘Er zit nog altijd een kind in mij.’

Start listening

#68 Jürgen Ingels: Waarom we naar de ruimte ‘moeten’ gaan? Wat is de rol van de mens in de technologische ruimtevaart ontwikkeling? Hoe blijven we bij met de technologierevolutie? Enkele startvragen van deze unieke podcast.

Feit is dat er nog veel dingen zijn die we niet weten’ Stelt Jürgen Ingels.

Hij richtte in 2001 het bedrijf ‘Clear2pay’ een bedrijf in de financiele technologie op dat gevestigd is in meer dan 20 landen en 1200 werknemers telt. Nu investeert hij in Europese technologie bedrijven, is een topondernemer, managing partner bij Smartfin en organiseert hij de grootste Europese ruimte-tentoonstelling in Antwerpen ‘Space – The Human Quest’.

‘Ik verzamelde gedurende 20 jaar dingen waar je niets mee kan doen, stukken die op de maan geweest zijn bv. Nu maken we daar een prachtige tentoonstelling van om jongeren te inspireren.’

Jurgen is een een nieuwsgierige mens. Hij stelt zich vragen als ‘Waarom zijn we hier? Wat doen we hier? Hoe kan ik mensen en bedrijven b’eter en succesvoller maken’. Dat zijn boeiende en interessante vragen voor een unieke podcast. Tot slot vertelt Jürgen hoe hij zijn succesvolle leven ‘be-leefde’? Heeft hij ooit gefaald? Wat waren de cruciale momenten?

Ik heb een beperkt aantal talenten, ik focus mij op wat ik wel kan. Ik probeer zo veel mogelijk mensen te vinden voor de dingen waar ik niet goed in ben.’

Wil je nog meer wijsheden, inzichten en ervaringen van Jürgen Ingels ontdekken? Luister verder naar deze unieke podcast.

Dankjewel Jürgen voor een doordacht en inspirerend gesprek in een prachtige stille omgeving!

Laat jezelf inspireren voor de nieuwe wereld in het oneindige universum!

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Join the discussion