#69 Leen Van den Neste CEO VDK Bank: ‘Omring je met mensen die slimmer zijn dan jezelf.’

Start listening

#69 Als voorzitster van het Directiecomité van VDK-bank leidt Leen Van den Neste haar team op een warme en authentieke wijze. Een positie waarin je niet veel vrouwen ontmoet en waar menselijkheid vaak ver te zoeken valt.

‘Omring je met mensen die slimmer dan mezelf. Ik ben zo blij dat ze slimmer zijn want ze helpen je om bepaalde doelen te bereiken. Ik heb mijn sterktes maar ook mijn zwaktes. Ik maak elke dag fouten. Dat mag, daar leer je uit.’

Haar warmte, gedrevenheid en passie voor mensen viel mij onmiddellijk op toen ik haar tegenkwam op LinkedIn en ik zag het bevestigd in de podcast. Dat uit zich ook in haar engagementen in RvB van de Artevelde Hogeschool, Familiehulp, Muziekcentrum De Bijloke. Tot slot is ze bestuurder bij voetbalclub AA Gent en moeder van 3 kinderen.

Mijn externe engagementen geven mij een enorme energie.’

‘Soms zie ik mensen worstelen, of het loopt niet goed in hun functioneren, dan zoeken we oplossingen met veel geduld en energie. Maar als er zich toch een moeilijke beslissing opdringt dan kan ik daar echt wakker van liggen.’

Al tijdens ons voorgesprek ontmoette ik een vrouw met een hart voor mensen én cijfers. Hoe combineert Leen al deze interesses en vanwaar komen ze? Hoe vindt ze in een vaak overwegende mannenwereld haar weg? Welke lessen leerde Leen op haar levenwandels.

Beluister hier alle wijsheden, inzichten en ervaringen van Leen Van den Neste.

Dankjewel Leen voor een warm en authentiek gesprek in een prachtige stille omgeving!

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Join the discussion