#70 Heidi De Pauw, CEO Child Focus: ‘Ik haal energie uit positivisme’

Start listening

#70 Heidi De Pauw CEO Child Focus. Een straffe madam die fantastisch werk doet in de wereld van kindsermisbruik en verdwijningen. Haar gedrevenheid en enthousiasme is ongekend en aanstekelijk. Het is bijzonder hoe Heidi in een omgeving van verdriet, diepe pijn en de ergste misdrijven die je je maar kan inbeelden, zich zo positief staande houdt.

Hoe geef je leiding aan een organisatie waar zoveel aandacht naar uitgaat? Hoe houd je je recht te midden van al die miserie?

‘Ik heb leren relativeren maar ben er erg waakzaam voor om niet alles stuk te relativeren. Het is belangrijk om te kijken wat jij kan bijdragen tot verandering’.

Heidi vertelt openlijk over de tegenslagen in haar leven. De dood van haar vader, gebeurtenissen bij Child Focus.

‘De dood van mijn vader leerde me dat ik moet genieten. Het kan snel gedaan zijn. Soms moet ik beelden analyseren van kindermisbruik. Dat is gruwelijk. Dan moet je echt een aan- en uitknop ontwikkelen. Anders hou je dit soort werk niet vol.’

Een boeiend en openhartig gesprek met de pionier van Child Focus die het daar tot CEO bracht. Beluister hier alle wijsheden, inzichten en ervaringen van Heidi De Pauw.

Dankjewel Heidi voor een warm en authentiek gesprek in een prachtige stille omgeving!

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Join the discussion