#72 Hilde Helsen: ‘De essentie van het leven, daar gaan we voor’. Een dubbelgesprek.

Start listening

#72 Hilde Helsen, CEO van TRAJECTUM en één van de eerste vrouwelijke ingenieurs in een internationale topfunctie. In 2012 richtte ze TRAJECTRUM op, een bureau voor transitiebegeleiding. We voeren samen een open en diepgaand dubbelgesprek over de essentie van het leven, zingeving, waarden en spiritualiteit.

We krijgen voortdurend goede punten als we iets ‘doen’, maar de werkelijke impact die we creëren we door het ‘zijn’.

Hoe kunnen we minder doen in het leven en meer zijn? Hoe beleven en veranderen we een maatschappij waar we voortdurend onze acties moeten bewijzen door te ‘vinken’? Wat betekent werkelijke verbinding in het leven, met medewerkers en klanten?

‘Elke mens heeft aandacht nodig en wil gezien worden. Als manager dien je je te verbinden met je mensen en te zorgen voor verbinding tussen mensen.’ vertelt Hilde.

‘Titels en rollen vervallen bij een oprechte en authentieke verbinding. Wat niet wil zeggen dat je je verantwoordelijkheden of opdrachten moeten uit de weg gaan. We zijn even-waardig.’ stelt Stijn.

We spreken over dankbaarheid, generositeit, zelfzorg, loslaten, detachment en vele andere waarden die voor leiders en managers belangrijk zijn om een authentiek en succesvol leiderschap uit te bouwen.

Dankjewel Hilde voor een warm en authentiek gesprek.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet #TRAJECTUM

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion