#73 Bert Brugghemans: ‘Ik ben het rustigst in complexe crisissen’.

Start listening

#73 Bert Brugghemans: Commandant van de brandweer Antwerpen. Hij is de jongste brandweercomandant en dat in één van de grootste corpsen van België. Hij is co-auteus van het boek ‘Alles is onder controle’ en recentelijk verkozen tot overheidsmanager van het jaar 2022. Heb je een crisis, Bert zal je er doorheen leiden. De nieuwe leider in crisissen!

‘We hebben geen autocratisch leiderschap nodig in crisissen, wel gemeenschappelijke besluitvorming’. Stelt Bert.

Samenwerking en een goede context creëeren is van essentieel belang in crisissen. Bert creëert zo rust en orde in de chaos. Tot die rust komen is van essentieel belang. Hij is geen detailist maar overziet het gehele werkveld. Belangrijk in momenten van crisis.

‘Chaos is totaal normaal, ik schep orde in een wereld van chaos waar mensen kunnen renderen en zichzelf kunnen zijn. Dat zijn de capaciteiten van de leider van vandaag’.

Van waar haalt Bert de kracht om crisissen het hoofd te bieden? Hoe rolde Bert in deze wereld waar er toch veel verdriet en pijn is? Hoe blijft hij overeind in een wereld vol druk en stress? Hoe word je overheidsmanager van het jaar. En vooral: ‘wie is die Bert? Je verneemt het in deze unieke podcast.

Dankjewel Bert voor een warm en authentiek gesprek.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet #TRAJECTUM

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion