#74 Adrienne Axler: ‘Ik kijk weinig vooruit. Ik leef in het nu!’

Start listening

#74 Adrienne Axler: Voormalig CEO van Sodexo, met een boeiende en kleurrijke internationale carrière als topvrouw. Zij vluchtte als 14-jarig in mei 68 weg uit Praag voor de Russische invasie. Ze kwam terecht in Nederland, waar ze de taal niet sprak.

Veiligheid was voor haar een diep persoonlijk thema dat ze heel haar carrière mee droeg en bepalend was voor de menselijke stijl die haar leiderschap typeerde.

‘Een taal niet spreken leerde me om te luisteren, niet naar woorden, maar naar alle non-verbale signalen die mensen uitstralen. De onmogelijkheid om verbaal te kunnen communiceren, versterkte mijn intuïtie.’

Adrienne vertelt openhartig hoe de keuze van een bepaalde beslissing je leven kan bepalen. Van een journalistieke droom kwam ze in een mananagersfunctie. Zonder spijt blikt ze terug op deze besluitvorming. Ook in haar privéleven kende ze hoogtes en laagtes.

‘Mijn man vertrok naar Saoudie-Arabië. Daar kon ik me niet mee verzoenen. Hoewel ik het ticket al geboekt had, vertrok ik niet. Een hartverscheurende keuze met verstrekkende gevolgen.’

Hoe belangrijk is het om dicht bij jezelf te staan in het leven? Wat maakt dat je op de meest intense momenten net stil moet staan en dient te luisteren naar jezelf? Adrienne geeft ons haar inzichten en levenswijsheden mee.

Dankjewel Adrienne voor een warm en authentiek gesprek.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion