#8 Khalid Benhaddou. Vanuit de Brugsepoort naar een voorbeeldleider!

Start listening

In deze Podcast is Khalid Benhaddou te gast. Khalid is 32 jaar, Hoofdimman aan de El-Fath Moskee in Gent. Hij was de jongste Iman ooit in Vlaanderen op 18 jaar! Hij strijdt tegen de radicalisering van moslims in de Westerse wereld. Verder is hij voorzitter van het platform voor Vlaamse Imans en directeur van het CIRRA, een expertise en onderzoekscentrum voor levensbeschouwing en diversiteit in Vlaanderen.

Voorts is hij bestuurder bij het Vredes instituut en auteur/coauteur van meerdere boeken. Jullie kennen Khalid zeker van zijn optredens in Ter Zake, De Afspraak maar hij toert ook rond met de komier Erhan Demirci en is een begaafd spreker.

Tot slot is hij winnaar van verschillende prijzen, prijkt zijn hoofd op een postzegel en heeft hij een ereteken gekregen van de Vlaamse overheid.

Khalid vertelt vrijuit waar zijn levensloop hem tot nu toe heeft gebracht en hoe hij zichzelf en de maatschappij opnieuw in vraag stelt. De ene filosofische maar ook praktische quote rolt uit zijn mouw.

Geniet mee en laat je inspireren door Khalid Benhaddou.

Studio Stijn is DE podcast waarin trendsetters en leiders van dit moment hun levensloop met jullie delen. Een podcast boordevol energie en inspiratie voor een wereld in verandering. Voor de leider in verandering

Join the discussion