#80 Annemieke Dubois ‘De raad van anderen legde ik compleet naast mij neer. Het werd een succes’.’

Start listening

#80 Annemieke Dubois: Hoe beleeft een bedrijfsleidster en matchmaker haar eigen emotionele leven? wat is de impact om vanuit het hart èn het hoofd te leven? Waarom is het zo belangrijk om in je eigen kwetsbaarheid en authenticiteit te gaan staan?

‘Ik was te eigenzinnig voor het bedrijfsleven. Ik ben een pionier, wil onderzoeken en vrijheid is voor mij het hoogste goed. Daarom richtte ik mijn eigen bedrijven op.’

Annemieke is auteur van het boek Relationele Intelligentie, is matchmaker en oprichter van het datingbureau Jade&Jules. Ze bouwde een straffe carrière in de HR-wereld als professionele matchmaker in de medische wereld. Maar haar passie voor matching bleef niet enkel professioneel.

Zo richtte ze in 2012 de Belgische tak van Berkeley International op. Een internationaal relatiebureau voor financieel onafhankelijke singles op zoek naar de ideale partner. Na de verkoop van dit bureau in 2017 richtte ze in 3 jaar later alleen haar eigen personal matchmakingbureau Jade & Jules op met een vernieuwend businessmodel.

‘Tijdens de corona-crisis richtte ik mijn eigen bedrijf op. Iedereen verklaarde mij voor gek. Toch voelde ik dat ik moest doen. Met veel goede moed begon ik er aan. En alles viel als een puzzel in elkaar.’

De ideale persoon dus voor een diepgaand gesprek wat mensen succesvol en aantrekkelijk maakt, zowel op business als persoonlijk vlak.

‘Wanneer ik het materialisme op de eerste plaats zet, stop ik ermee. Voor mij is de passie de juiste drive, en dan gaat het altijd voor de wind.’

Van waar haalde Annemieke de moed om zo onafhankelijk te leven? Wat maakt dat ze hier zelf succesvol in is geworden? Haar vallen en opstaan hoor je hier in deze nieuwe aflevering van Studio Stijn.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion