#81 Baptist De Pape: ”Toen mijn hart open brak, werd ik overweldigd door liefde!’

Start listening

#81 Baptist De Pape is een spirituele ontdekkingsreiziger, auteur en filmmaker. Na zijn afstuderen aan de Tilburg University Law School in Nederland reisde hij de wereld rond om ‘s werelds beste inspiratoren te interviewen voor de film en het boek ‘The power of the heart’. Beiden werden internationale bestsellers.

Zo ontmoette hij Eckhart Tolle, Jane Goodall, Isabelle Allende, Joe Dispenza, Maya Angelou en vele anderen. Recentlijk publiceerde hij het boek: Leer manifersteren zoals Oprah WInfrey en J.K. Rawling. Over hoe hij tot het idee van deze film kwam, vertelt hij:

‘Ik ging onder de bomen mediteren. Mijn hart brak open en letterlijk voelde ik de liefde. Ik moest die film maken. Dat was duidelijk.’

Sindsdien reisde hij de wereld rond om mensen te inspireren over het vinden van hun levensdoel.

‘Stel jezelf de vraag,: wat wil het leven van mij? Dat is een abstracte maar zeer sterke vraag die je automatisch tot het antwoord van je ziel brengt’

Velen onder ons ervaren lijden. We missen vaak de moed om echt in de diepte te gaan en naar je hart te gaan. Baptist licht toe:

‘Er zijn twee vormen van lijden. Je hebt enerzijds het fysieke lijden, armoede, etc en anderzijds kan je lijden omdat je afgescheiden bent van je ziel. Dan lijkt uiterlijk alles ok maar is er een ware separatie met je ziel. Dan ben je een ‘living death man’.

Baptist vertelt openhartig over hoe hij zijn missie heeft gevonden. Hoe hij zijn ideeën heeft gemanifesteerd en wat het voor jou kan betekenen om je levensmissie te volgen.

Luister mee naar het boeiende en inspirerende verhaal van Baptist De Pape in deze nieuwe podcast.

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion