#82 Geert Kimpen: Ik volg de stroom van het leven. Zo ontmoette ik Madonna!’

Start listening

#82 Geert Kimpen: succesvolle auteur van internationale bestsellers zoals de Kabalist. Door Happiness genoemd als de Paulo Coelho van de Lage Landen. Zijn romans hebben diepgang, brengen je nieuwe inzichten en zijn ontzettend leuk om te lezen. Een must-read auteur voor elke leider die zich wilt ontwikkelen als mens.

‘Mijn jongensdroom was een succesvol acteur te worden. Maar niemand zat op mij te wachten. Ik heb weken in mijn bed tranen met tuiten gehuild om alle afwijzingen te verwerken. Het leven is soms grillig. Maar dan draait het onverwachts door een telefoontje van Jan Fabre. Twee weken later stond ik in de Royal Opera in Londen’.

Maar Geert was niet altijd een succesvol auteur. Hij maakte enkele drastische keuzes in het leven die hem op een compleet ander pad brachten. Dat leidde hem tot diepe dalen maar ook bijzondere ontmoetingen zoals met de Queen op Pop Madonna.

Het leven zit vol verrassingen. Ik was erg zoekend naar de zin van mijn bestaan. Ik scheef een boze brief naar God om mij een teken te geven. De dag daarna kreeg ik uit onverwachte hoek een brief van een Kabbala. Ik was verbijsterd. Zo ontstond het boek ‘De Kabbalist.’

Zijn verhaal over zijn omslag, zijn honger naar verdieping en zingeving en zijn verhelderende inzichten zijn een absolute inspiratiebron voor iedereen die het leven beter wil begrijpen.

Luister mee naar het boeiende en inspirerende verhaal van Geert Kimpen in deze nieuwe aflevering

#stappenmetstijn #studiostijn #bewustleiderschap #succes #inspiratie #leiderschap #ondernemen #energie #verandering #humor #kracht #ondernemerschap #innovatie #toevalbestaatniet

Wil je meehelpen deze podcasts verder te verspreiden? Klik dan op de abonneren knop en mis zelf geen enkele aflevering of stuur dit mailtje door naar je vrienden. Wil je feedback geven? Die kan je achterlaten op de verschillende kanalen! Dankjewel.

Join the discussion